Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Листопада, 2023 р., 09:45
Що необхідно знати про цукровий діабет: його типи, симптоми, ускладнення?          Цукровий діабет — це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін. Знаючи про фактори ризику, можна запобігти виникненню цукрового діабету.
13 Листопада, 2023 р., 17:27
Працівники  Управління  Західного  офісу  Держаудитслужби  в  Хмельницькій  області  за десять місяців поточного року зафіксували 112 млн грн втрат та встановили 986 млн грн порушень  законодавства  у  сфері  закупівель.  Державні  аудитори  з  початку  року забезпечили понад 27 млн грн відшкодування втрат місцевого і державного бюджетів та попередили 419 млн грн порушень законодавства з публічних закупівель. 
13 Листопада, 2023 р., 13:26
Ми живемо у стані постійного стресу — це факт. Але ж як емоції та почуття впливають на наше серце?
13 Листопада, 2023 р., 13:23
Асоціація міст України розпочала роботу над проєктом держбюджету-2024 з активної участі в бюджетних консультаціях,  відстоювала інтереси  місцевого самоврядування при підготовці змін до Бюджетного кодексу в проєкті №10037 та надавала пропозиції для забезпечення сільських, селищних, міських бюджетів у 2024 році. Наразі головний фінансовий документ ухвалено. АМУ наводить основні його характеристики.
09 Листопада, 2023 р., 10:14
46 % смертей серед українців є наслідком ішемічної хвороби серця, гострим проявом якої є інфаркт міокарда  Причому “вік” інфаркту молодшає — і нині його жертвами стає все більше людей, молодших за 30 років.
07 Листопада, 2023 р., 10:22
Твоє серце любить смачну здорову їжу! 
03 Листопада, 2023 р., 13:53
Згідно  плану роботи відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради відбулося засідання колегії. У роботі колегії  взяли участь  керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти, культури громади.
31 Жовтня, 2023 р., 13:09
Безпечної дози алкоголю не існує?  Саме так — наголошує Всесвітня організація охорони здоровʼя. Адже алкоголь — це токсин, який вражає всі органи, а особливо — серце та судини.
27 Жовтня, 2023 р., 18:55
Бюджетний процес у розпалі. Уряд уже надав Верховній Раді свій проєкт головного фінансового документу країни на 2024 рік та відбулось голосування за нього у першому читанні. Аби обговорити проєкт та те, що очікує громадиу наступному фінансовому році, Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України організувало вебінар для фахівців місцевих рад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь