Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Лютого, 2024 р., 08:22
   На плановому засіданні виконавчого комітету 26 лютого 2024 року заслухано звіт поліцейського громади Камака Сергія Петровича про роботу за 2023 рік. Протягом звітного періоду поліцейським громади виконувалося головне завдання — забезпечувати порядок і запобігати правопорушенням і злочинам у межах територіальної громади.
28 Лютого, 2024 р., 18:45
Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу», частиною яких можуть стати добровольці. Одним із таких підрозділів є бригада «Лють»
28 Лютого, 2024 р., 18:02
Актуалізація даних є важливою процедурою, адже від неї залежить правильність нарахувань в платіжках, швидкий доступ до онлайн сервісів нашої компанії, коректне інформування, вчасна передача показань та надання актуальної інформації за особовим рахунком.
28 Лютого, 2024 р., 10:19
      Нині працюватимуть спеціальні рейдові групи із використанням безпілотних літальних апаратів, робота яких спрямована на притягнення винних за спалення сухої рослинності до відповідальності згідно із законом.
27 Лютого, 2024 р., 09:47
«Гаряча лінія» із керівництвом  Шепетівського відділу Управління ДМС України в Хмельницькій області
26 Лютого, 2024 р., 11:44
Метою Мінсоцполітики є забезпечення дієвої підтримки для внутрішньо переміщених осіб, які змушені були залишити власні домівки. Політика щодо підтримки ВПО спрямована на те, аби:
06 Лютого, 2024 р., 09:22
Відповідно до розпорядження сільського голови від 29.01.2024 року №10-р «Про визначення кандидата на посаду старости Старобейзимського старостинського округу №5 та вивчення громадської думки у межах старостинського округу» з 30 січня по 05 лютого 2024 року шляхом зібрання підписних листів проведено вивчення громадської думки жителів округу. Виконавчий комітет Ленковецької сільської ради дякує всім, хто долучився до опитування та висловив свою думку щодо кандидата на посаду старости Старобейзимського старостинського округу №5 ПАНАСЮК СВІТЛАНИ ІВАНІВНИ. Членами комісії було опитано 124 жителі сіл Лавринівці, Старі Бейзими, Брикуля, Марківці. Кандидатуру підтримали 124 особи. Результат опитування затверджено на засіданні комісії з проведення громадського обговорення кандидатури старости  06.02.2024 року.
29 Січня, 2024 р., 10:06
Шановні жителі  населених пунктів Старобейзимського старостинського округу №5.  Відповідно до  розпорядження сільського голови від 29.01.2024 року №10-р «Про визначення кандидата на посаду старости Старобейзимського старостинського округу №5 та вивчення громадської думки у межах старостинського округу»  кандидатом на посаду старости визначено ПАНАСЮК СВІТЛАНУ ІВАНІВНУ. З метою врахування думки жителів округу під час процедури затвердження кандидатури старости  в період з 30 січня  по 05 лютого  2024 року у формі вивчення громадської думки шляхом зібрання підписних листів просимо жителів населених пунктів округу долучитись до висловлення особистої думки щодо кандидата на посаду старости Старобейзимського старостинського округу №5 ПАНАСЮК СВІТЛАНИ ІВАНІВНИ.
26 Січня, 2024 р., 13:10
   В понеділок 29 січня 2024 року о 11 годині в приміщенні будинку культури с. Ленківці відбудуться громадські слухання про створення комунального підприємства Ленковецької сільської ради.
22 Січня, 2024 р., 15:36
   Днями в громаду з   місією ознайомлення з діяльністю Всеукраїнської громадської організації «Об’єднання матерів і дружин Захисників України» та залучення до плідної співпраці завітали представники відокремленого підрозділу цієї  громадської організації в Хмельницькій області Світлана ПУЛИМ (керівниця підрозділу) та Альона ПИВОВАРЧУК.  Під час зустрічі гості ознайомили присутніх на зустрічі з головною метою організації : об'єднання жінок з родин військовослужбовців, родин загиблих бійців заради вирішення спільних проблем, захисту власних прав та розвитку активного, національно-свідомого громадянського суспільства, спроможного контролювати дії влади й активно впливати на розбудову України, як мирної, суверенної, демократичної Держави.  Зацікавленим особам пропонуємо координати для спілкування : тел.+38(096)1558711 (Пулим Світлана Олександрівна).  Також  з матеріалами  радимо ознайомитися на сайті http://familyato.org

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь