Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2024 р., 10:25
    З давніх-давен відомо, що питна вода є одним з надзвичайно важливих чинників здоров’я населення. Однією з вагомих проблем суспільства у сфері громадського здоров’я  є забезпечення населення якісною та безпечною питною водою.   Проблема безпеки питної води ніколи не втрачає актуальності (особливо для сільської місцевості) не тільки в силу постійного впливу її на організм людини, а й через забруднення джерел водопостачання, яке не припиняється через інтенсифікацію антропогенної діяльності. Рівень охорони навколишнього середовища, на жаль, не дозволяє відчутно зменшити негативний вплив на водні ресурси країни.
28 Березня, 2024 р., 13:02
   Війна забирає не просто наших відважних оборонців, вона забирає рідних, друзів. Йдуть у засвіти найкращі життя… Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією,  вічним болем і героїчною пам’яттю.      В пам’ять про  наших  полеглих  Героїв  28 березня    проведено  висадку  кущів червоної калини  у святому  місці громади – АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ, де можна вклонитися пам’яті загиблих воїнів – нашим Героям-землякам, які   боролися  і полягли за Україну.      До акції  « КАЛИНА – ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКОЇ ОБЕРІГ» долучилися представники трудових колективів закладів загальної середньої  та дошкільної освіти, закладів культури, Ленковецької сільської ради. 
21 Березня, 2024 р., 11:20
ОГОЛОШЕННЯ про проведення аукціону з оренди частини нежитлового приміщення комунальної власності, площею 11,3 кв.м., за адресою: с. Сульжин, вул. Миру, 1.
19 Березня, 2024 р., 10:21
   9-10 березня 2024 року в м. Київ відбувся Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024». 197 учасників з різних куточків України презентували проєкти в галузі програмного забезпечення, апаратних засобів та прикладних рішень, робототехніки, комп’ютерного мистецтва та короткометражних фільмів.
18 Березня, 2024 р., 10:03
У ЗСУ існують спеціалізовані підрозділи, завданням яких є стратегічне забезпечення бойових бригад. Саме таким є 228 окремий батальйон логістики. Які виклики стоять перед ним, які в нього існують потреби? Чи можна долучитися до підрозділу та служити за своїм фахом? Розкажемо в сьогоднішній публікації!
15 Березня, 2024 р., 15:26
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації
08 Березня, 2024 р., 15:26
Ветерани війни - це особи, які брали участь у захисті Батьківщини чи в бойових діях на території інших держав.
01 Березня, 2024 р., 14:59
Згідно  плану роботи відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ленковецької сільської ради відбулося засідання колегії. У роботі колегії  взяли участь  керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти, культури громади
01 Березня, 2024 р., 10:26
 «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь