Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Травня, 2023 р., 12:26
З 30 січня 2023 року для всіх регіонів України став доступним для роботи Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг (далі – Реєстр).
04 Травня, 2023 р., 13:40
Сьогодні, 4 травня, Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України провело онлайн-вебінар на тему «Цифровізація громади: від мрії до реальності». Участь у заході взяли фахівці структурних підрозділів місцевих рад-членів АМУ в Хмельницькій області. Модерував зустріч Сергій Матвійчук, директор Хмельницького міського комунального підприємства «Хмельницькінфоцентр».
01 Травня, 2023 р., 17:21
   Відтепер усю достовірну та оперативну інформацію про вакцинацію в Україні медичні фахівці та пересічні громадяни зможуть знайти на одному ресурсі - https://vaccine.org.ua
28 Квітня, 2023 р., 09:27
Працівники  Управління  Західного  офісу Держаудитслужби в  Хмельницькій області за перший квартал поточного року провели 104 заходи державного фінансового  контролю,  за  результатами  яких  задокументовано  втрат  матеріальних  та  фінансових  ресурсів  на  суму  понад 5,8 млн грн  та встановлено  порушень  законодавства  у  сфері  закупівель  на  суму  понад 136,6 млн грн.
26 Квітня, 2023 р., 09:43
        Протягом березня-квітня поточного року працівниками Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області проведено ряд заходів на території обслуговування щодо дотримання суб’єктами господарювання  вимог законодавства при продажу підакцизних товарів, детінізації підакцизної продукції. 
25 Квітня, 2023 р., 14:52
           З приходом теплої пори року особливо хочеться посмакувати вітамінами, яких дуже бракує нашому організму, тому ми йдемо до магазину або  ринку  щоб купити  свіжих овочів або фруктів. Але все було б добре, якби не одне але – нітрати, які містяться майже у всіх овочах.
18 Квітня, 2023 р., 09:04
    Шепетівська державна податкова інспекція Головного управління ДПС в Хмельницькій області повідомляє, що Державною казначейською службою України відкрито бюджетні рахунки за кодом класифікації доходів бюджету 22012500 «Плата за надання інших адміністративних послуг» із наступними реквізитами:
17 Квітня, 2023 р., 12:57
           Салони краси та перукарні надають велику кількість послуг, які повинні бути не тільки високої якості, але безпечні для здоров’я. Не можна сказати, що відвідування перукарні чи салону краси обернеться для Вас яким - небудь захворюванням, проте треба бути дуже обережними.
14 Квітня, 2023 р., 11:12
Шановні жителі громади!  Наближається одне з найбільших релігійних свят – Світле Христове Воскресіння. Враховуючи  воєнний стан, просимо максимально дотримуватися правил  безпечної поведінки: уникати великих  скупчень людей,   дотримуватися правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги. Наказом Хмельницької обласної військової адміністрації  в ніч з 15 на 16 квітня комендантська година діятиме із 00.00 до 03.00 години ранку, а тому в цей час категорично забороняється перебувати на вулиці. Просимо не ігнорувати сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА».  Будьте особливо уважні та обережні у поводженні з відкритим вогнем. Стежте за тим, щоб свічка не торкалась займистих матеріалів, не залишайте її без нагляду. Не наражайте себе на небезпеку.  Просимо з розумінням поставитися до обмежень воєнного часу, адже це особиста безпека кожного жителя громади. Віримо в Збройні Сили України! Віримо в  таку жадану ПЕРЕМОГУ! СЛАВА УКРАЇНІ!
13 Квітня, 2023 р., 09:46
         Порядок оподаткування доходів від операцій з продажу (обміну) об’єктів рухомого та/або нерухомого майна встановлений статтями 172, 173 Податкового кодексу України (далі - Кодекс). З 01.01.2022 Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» внесені зміни до статті 172 Кодексу, якими запроваджено новий порядок оподаткування доходів від продажу третього та наступних об’єктів нерухомості (крім операцій з відчуження житлової нерухомості банками в порядку звернення стягнення за договорами іпотеки, що забезпечують кредит, наданий в іноземній валюті), із зазначених у пункті 172.1 статті 172 Кодексу, або від продажу другого та наступних об’єктів нерухомості, не зазначених у пункті 172.1 статті 172 Кодексу.    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь