Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Травня, 2018 р., 14:30
Український народ з давніх- давен у години радості й випробувань знаходив розраду і надію у вірі. Свято Трійці є торжеством такої віри, моралі й духовності. Нині ми особливо відчуваємо потребу у цих цінностях. Вони надають наснагу жити, творити, перемагати.
25 Березня, 2018 р., 11:38
    "Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі " Під таким гаслом сьогодні, у Всесвітній день поезії, пройшла зворушлива зустріч з чарівними поетесами нашої громади Оленою Іськовою-Миклащук та Людмилою Петровою. Зворушливі рядки поезій про долю жінки, про маму, про події в зоні АТО не залишили байдужими учасників заходу. А ще всі бажаючі мали змогу також продекламувати свої улюблені поезії.
07 Березня, 2018 р., 01:06
03 Лютого, 2018 р., 09:39
   У Коськівській зош відбувся надзвичайно цікавий та змістовний семінар-тренінг вчителів, що використовують курс "Вчимося жити разом". Участь взяли класні керівники, вчителі початкових класів та вчителі, що викладають основи здоров'я. Булавинець Л. М., тренер програми та практичний психолог Коськівської зош, провела заняття на найвищому рівні,а адміністрація школи забезпечила теплий прийом.
17 Січня, 2018 р., 23:33
17 січня. с.Мокіївці. "Різдвяний фестиваль" подарував ще одну можливість всім тим, хто завітав до місцевого будинку культури, продовжити та насолодитися новорічною атмосферою Нового 2018 року. Було приємно спостерігати, як до барвистого вінка української національної культури творчі колективи Ленковецької громади додають колориту самобутніх традицій і звичаїв.
05 Січня, 2018 р., 13:42
17 Листопада, 2017 р., 22:35
   Шановні працівники сільськогосподарських підприємств Ленковецької сільської ради!    Щиро вітаємо Вас із професійним святом - Днем працівників сільського господарства!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь