Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Березня, 2019 р., 18:00
14 Лютого, 2019 р., 08:10
   Дика краса і синє небо... Чужа країна... Кишлаки... Дували...
29 Грудня, 2018 р., 12:41
Шановні жителі Ленковецької громади!
28 Грудня, 2018 р., 16:44
Депутати затвердили головний кошторис громади на 2019 рік.
28 Грудня, 2018 р., 15:59
   До недавнього часу  ми з вами не знали дуже багатьох слів,  пов’язаних з війною, тепер  майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій.  Ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні - Героям слава», а тепер ці слова набули нового змісту.    Наразі вже точно зрозуміло, кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумніву, що ці герої – хлопці, котрі зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, на плечах яких тримається наша армія.
28 Грудня, 2018 р., 15:50
 Значення розвитку фізкультури і  спорту на селі важко перебільшити, адже в юному віці та в молодості закладаються підвалини майбутнього здоров’я, а відповідно й майбутньої здорової сім’ї. Так і  наше село Чотирбоки багате на славних синів та дочок. Воно народжувало і продовжує народжувати вільних, сильних, незалежних, з незламним духовним та патріотичним стержнем, людей.
22 Жовтня, 2018 р., 15:40
   На виконання розпорядження в/о сільського голови, секретаря сільської ради   від 11.10.2018р. № 94/1-р «Про перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку по Ленковецької сільської  ради», відповідно до  Житлового кодексу Української РСР, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради профспілок від 11.12.1984 року № 470, виконавчий комітет Ленковецької сільської ради повідомляє про перереєстрацію громадян,  що перебувають на квартирній черзі для отримання житла. Для впорядкування існуючого загального обліку громадян необхідно персонально визначити відповідність до чинного житлового законодавства перебування на квартирному обліку та наявність потреби перебування на квартирному обліку.
05 Жовтня, 2018 р., 13:06
Шановні працівники освітніх установ громади!  Виконавчий комітет сільської ради на чолі з сільським головою Криворчуком Ю.П. вітають вас з професійним святом. . Бажаємо вам впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен вихованець та учень радує вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує вам гармонію та щастя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь