Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників освіти. Післямова

Дата: 05.10.2017 12:48
Кількість переглядів: 767

   Згадаємо народну мудрість, яка говорить «Один в полі не воїн». І сьогодні важко уявити розвиток освітньої галузі в Ленковецькій громаді без підтримки та допомоги наших друзів-спонсорів. Це люди, які завжди з розумінням ставляться до наших проблем і допомагають їх вирішувати. Сьогодні слова щирої вдячності за підтримку і допомогу ми висловлюємо Мацолі Роману Миколайовичу, народному депутату України, його помічникам - Янушевському Віталію Віталійовичу та Топчій Ірині Павлівні; Вичавці Івану Івановичу, директору ТОВ «Поділля +»; Агаркову Миколі Миколайовичу, голові ради директорів корпорації «СВАРОГ ВЕСТ ГРУП»; Воронюк Катерині Миколаївні, директору Фермерського господарства «Левада-В»; приватним підприємцям Керпачу Олександру Володимировичу та Фещину Дмитру Васильовичу.
   Шановні наші друзі-меценати!
   З нагоди святкування Дня працівників освіти виконавчий комітет Ленковецької сільської ради Шепетівського району висловлює всім вам щиру подяку за значний внесок в розвиток освітніх установ нашої об’єднаної територіальної громади.
   Ми цінуємо вашу надійну підтримку, постійну готовність прийти на допомогу, щиросердні дії, засновані на активній соціальній позиції.
   Ваша благодійна діяльність – свідчення небайдужого ставлення до проблем освітніх закладів і розуміння непересічної важливості освітянських завдань щодо формування нової української школи, відродження української нації і ствердження української держави.
   Прийміть слова щирої вдячності за вашу натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у майбутнє нашої територіальної громади.
   Віримо, що завдяки вашій турботі, навчальні заклади громади й надалі зміцнюватимуть навчально-методичне та матеріально-технічне забезпечення навчально-виховного процесу.
   Миру вам, міцного здоров’я, радості від кожного прожитого з користю для людини дня. Нехай добро повертається до вас сторицею!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь