Ленковецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Квітня, 2024 р., 10:18
Виконком сільської ради інформує про  утворення консультативно-дорадчого органу – Ради з питань внутрішньо переміщених осіб та формування її складу.
16 Квітня, 2024 р., 09:36
Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», який допоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень. 
11 Квітня, 2024 р., 13:44
Наразі діє експериментальний проєкт щодо надання та оплати послуг з оздоровлення і відпочинку дітей  :
10 Квітня, 2024 р., 14:24
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
10 Квітня, 2024 р., 14:06
З настанням весни на споживчому ринку з’являється все більше ранньої овочевої та фруктової продукції. Проте перша парникова зелень і овочі можуть призвести до важких отруєнь через перенасичення організму пестицидами та нітратами, що містяться у певних кількостях в овочах, фруктах, вирощених у «прискореному режимі».
10 Квітня, 2024 р., 10:38
Постановою кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року №300, були внесені зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою кабінету Міністрів України від 16 серпня 2020 року №918 (далі – Порядок).
08 Квітня, 2024 р., 10:40
Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України.
05 Квітня, 2024 р., 10:01
Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів та ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі -Сертифікатна програма).
03 Квітня, 2024 р., 10:25
    З давніх-давен відомо, що питна вода є одним з надзвичайно важливих чинників здоров’я населення. Однією з вагомих проблем суспільства у сфері громадського здоров’я  є забезпечення населення якісною та безпечною питною водою.   Проблема безпеки питної води ніколи не втрачає актуальності (особливо для сільської місцевості) не тільки в силу постійного впливу її на організм людини, а й через забруднення джерел водопостачання, яке не припиняється через інтенсифікацію антропогенної діяльності. Рівень охорони навколишнього середовища, на жаль, не дозволяє відчутно зменшити негативний вплив на водні ресурси країни.
28 Березня, 2024 р., 13:02
   Війна забирає не просто наших відважних оборонців, вона забирає рідних, друзів. Йдуть у засвіти найкращі життя… Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією,  вічним болем і героїчною пам’яттю.      В пам’ять про  наших  полеглих  Героїв  28 березня    проведено  висадку  кущів червоної калини  у святому  місці громади – АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ, де можна вклонитися пам’яті загиблих воїнів – нашим Героям-землякам, які   боролися  і полягли за Україну.      До акції  « КАЛИНА – ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКОЇ ОБЕРІГ» долучилися представники трудових колективів закладів загальної середньої  та дошкільної освіти, закладів культури, Ленковецької сільської ради. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь